navigatie

Verslagen van kinderkoor “Kids Sound” Repertoire

We hebben ook afgelopen jaar veel van ons laten horen.

11 april 2019: Instrumenten caroussel in Aalden: hier konden we ons mooi presenteren maar ook andere instrumenten proberen. Aan het eind was er een mooi gezamenlijk zangoptreden.

29 mei 2019: ‘s middags opgetreden bij De Bleerinck in Emmen. Zowel de bewoners als ons koor heeft er van genoten.

16 juni 2019: Brinkconcert met optredens van PurSang, Vocation en Crescendo. Het was een gezellige middag met veel zang, een zonnetje en leuk publiek.

23 juni 2019: Kinderkorenfestival in Assen: Er deden verschillende kinder/jeugdkoren aan mee met wie we mee konden zingen; zowel wij als het meegekomen publiek. Het was een leuke, gezellige morgen.

5 en 12 oktober 2019: Oktobermaand Kindermaand. Hier hebben wij aan meegedaan door een kinderscratch te organiseren.

9 november 2019: Wij zijn vandaag naar Symfonica in D; geweest in Assen. Hier hebben we verschillende workshops gevolgd met kinderen van andere koren en afgesloten met een groot gezamenlijk optreden.

21 december 2019: Kerstconcert met PurSang in de dorpskerk in Sleen. Mooi optreden in een mooi gevulde kerk.

22 december 2019: Dickensfestival in Coevorden: We werden aangekleed in kleding van die tijd. Er werd gezongen op diverse podia. Mensen hebben van ons genoten!

 

HOME Bezoek kinderkoor Kids Sound bezoek gemengd koor Pur Sang bezoek de pagina van ons projectkoor ContactLid worden FotogallerijNieuws en agenda Video's links Leden login
Lees meer over het koor Agenda Dirigent Pianist Repertoire Media